«Вірую в Єдиного Бога Отця, Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого»

БРАТСТВО

Партія Ісуса Христа

Націонал-

Християнська

Мережа

БРАТСТВО – революційна християнська спільнота. Традиційна для України форма об’єднання християн у кризові періоди історії.

Молитва до Святого Духа

Царю Небесний, Утішителю, Душе істини, що всюди єси і все наповняєш, скарбе добра і життя подателю, прийди і вселися в нас, і очисти нас від усякої скверни, і спаси, Благий, душі наші.

"

Істина

Служіння Богу

Перш за усе необхідно прийняти, що істина – в служінні.
Єдиний спосіб пізнати істину – це здійснити її.

Свята Літургія

«… нас усіх, що від єдиного Хліба та Чаші,
причащаються, з’єднай один з одним
в єдиного Духа причастя»

БРАТСТВО будується навколо Літургії, тим самим ми розвертаємось обличчям до тих початків, якими жила Церква перших століть – розуміння Літургії як форми життя спільноти.

Спільнота зібрана в Євхаристії є образом та здійсненням Тіла Христового і тільки там ми стаємо причасниками (спільниками) Тіла та Крові Христової.

Церква

Церква – від Бога встановлена спільнота людей, об’єднаних православною вірою, Законом Божим, священицькою ієрархією і Таїнствами. Христос назвав те, що він створює арамейським словом «кенесе», грецькою перекладається «еклізія», українською «віче» – народні збори для винесення найважливіших питань, наприклад, оголошення війни чи укладання миру. 

Церква – Свята, адже освячена Господом Ісусом Христом через Його страждання, молитви й через Таїнства. У молитві до Бога Отця про віруючих Господь Ісус Христос казав: «Святи їх в істину Твою: слово Твоє істина є… І за них Я присвячую Себе, нехай вони будуть освячені істиною» (Ів. 17:17,19)

В тому, що благодать Божа перебуває в Церкві донині й перебуватиме довіку, свідчать наступні слова Христа: «збудую Церкву Мою, і ворота пекла не здолають її» (Мт. 16, 18);
«Я з вами у всі дні довіку, Амінь
» (Мт. 28, 20)

Літургія

Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. 

Братство

Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus magna justo, lacinia 

Святе письмо

Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. 

Віра в Господа нашого Ісуса Христа

Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus magna justo, 

Новини

Балашов проти України

"Мне будет какая-то тварь приходить и говорить, на каком языке мне говорить? Таких людей нужно бить палкой, вести себя агрессивно, каменюкой в голову бросить".Це – офіційна позиція лідера партії 5.10 Геннадія Балашова щодо мовного закону та тих, хто просить переходити...

Біографія Святого Миколая

Ігор Плохой розповість про уроки для сучасних християн

Бог є любов, Церква – солідарність

Божественна Літургія

Київ, вул. Марка Безручка 27 Неділя 9.30